vineri, 17 iulie 2009

clasa doamnei Agica!


Incepem clasa I-a in anul 1974 si terminam 8 anii mai tirziu adica1982 as mai vrea sa inbogatesc cu inca citeva amintiri cred eu destul de pretioase care var putea face placere,si anume grupul profesoral:
doamnele invatatoare: Antim; Agica; Dumitrescu
ca prof limba rom.Caranica Alexandra, mama ce am patit cu e la "scrisoarea aIII -a"si ceva cu Mircea cel Batrin
matematica si diriginte Balanica ce bataie imi mai luam si tras de perciuni ,trebuia sa fii tuns (bagind mina in par sa nu treaca parul de degete fetele bentite si binenteles toti batiste obligatoriu ora de dirigentie ,,,mare teroare pt mine .
engleza Aronsohn Iancu de origine ebraica daca nu stiati, eu il credeam ceva englez
ed fizica Szoki si Pavel
asta e tot ce-mi mai pot aminti de profesori
a englezul nu te scotea din cizma in special pe Iordanescu """ ma cizma nu-n telegi ceva da genul asta
DECI ERAM LA B.1) Dine Silviu2)Mitrea Florin3)Stancuna Iuliana4)Conciu Daniela5)Simion Adela6)Moca Elena7Gatu Cristina8)Jantea Laurentiu9)Sandu Florin10)Manaila Paula11)Draghici Aurelia12)Preda Razvan13)Ivanus Stefan14)Matei Bogdan15)Iordanescu Dimitrie16)Monea Calin17)Roman Marian18)Racos Elena19)Pistalu Daniela
20)Mitranca Ionel
21)Staniu Stefan
22)Baicoianu Anda (avea un frate mai mare Gabi sau Gabriel iar tatal lucra in aviatie ) dar asta in clasele 1-4 si inca un tip Radu il chemam Raducu, prenumelenu mai mi-l amintesc stiu doar ca ma mai chema pe mine romandisel dar a plecat din scoala noastra
23)Timircan Adrian dar tot in clasele 1--4 cred locuia chiar in spatele scoli adik in parc la rond chemam noi locul prima curte dupa biserica Udricani.

6 comentarii:

  1. am invatat la scoala in ani 60-69. ma numesc Mircea Davidovici si eram poreclit serifu....
    am stat cu casa la numarul 27.. il mai tin aminte pe director care era shchiop si ne batea cu linia triunghi. hhhhh

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci scoala se afla pe str Mircea Voda iar tu spui ca ai stat la nr 27, corect? Pai asta inseamna ca erai vecin cu mine. Eu stateam la etaj si tu la parter. Sunt sigur ca butoiul de vin oferit cadou cand am impinit 18 ani erea adus de tine. Da, da :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 1970 am plecat in israel. Despre ce ani vorbiti??? Ati cunoscuto pe camelia nistor? Pe anisoata lascu? Pe mutii rabinovici din fund? Pe rodica segarceanu de la 29? Ce amintiri!!!!

      Ștergere
    2. Cum te cheama cumetre? Butoaie de vin nu am avut dar damigene da....Si de visinata...hhhh

      Ștergere
  4. Ce bine ca ati creat acest blog! Am fost si eu la scoala generala nr. 74 din 1973 pana in 1980. Am avut-o invatatoare pe d-na Segal. Am facut romana cu d-na Caranica si matematica cu dl. Balanica, dar nu mai stiu exact numele tuturor profesorilor. Toate gandurile bune, Raluca Salisteanu

    RăspundețiȘtergere